Dam, MTB, elassisterat, låd med el, retro, herr, ungdom, barn  cyklar

Hyr cykel

Skeppshult tre växlar 28 tum dam

Lättcyklad kvalitets damcykel med fotbroms. Stor cykelkorg, kraftig pakethållare.

Dagshyra 250 Sek

Klassisker, som är fullt utrustad med allt du kan tänkas behöva.

För dig som ställer höga krav på både kvalitet, funktion och bekvämlighet. Liknar den första modellen som Skepphult tillverkade för snart 100 år sedan, men den här upplagan är såklart av en helt annan kaliber - det här är moderna cyklar med hög säkerhet och en betydligt mycket lättare känsla, men med samma förstklassig formgivning och klassiskt stuk som förr.

När det gäller designen så finns det en tanke bakom varje liten detalj, och inte bara den mytomspunna svensktillverkade stålramen med sina ikoniska ramformer, hantverksmässigt tillverkad i de småländska skogarna, och ledorden är praktisk funktionalitet, hög hållbarhet och det genuint svenska.


MTB Trek Marlin 7 Svart

Dagshyra 400 Sek

 Med sin lättstyrda och lätta RockShox-gaffel och de uppgraderade komponenterna är den här modellen det bästa valet för nybörjare som vill ha en snabb XC-hardtail som står sig väl i jämförelsen med de allra bästa tävlingscyklarna


Trek Marlin är en terrängtålig mountainbike som är redo för alla typer av äventyr, den känner sig lika hemma oavsett om du utforskar slingriga skogsstigar eller navigerar genom tät stadsdjungel. Robust och mångsidig samt enkel att utrusta med tillbehören som passar just dina behov, och visst klarar den stökiga underlag lika bra som cykelbanornas släta asfalt.

Det här är perfekta hojen för dig som vill ha avancerad teknik och en rad olika finesser. Eller vad sägs om en kvalitetsram med praktiskt invändig kabeldragning, vilket skyddar vajrarna från elementen, integrerade fästen för pakethållare och cykelstöd gör det enkelt att rusta cykeln för alla tänkbara äventyr.

Övriga cyklar för uthyrning

Retro cyklar 

Elcyklar 3-7 växlar

Touringcyklar för längre turer med packning

Lådcykel Elassisterad

Barn och ungdomscyklarMTB Trek Marlin 7 röd 29

Dagshyra 400 Sek

Multifunktionell MTB med tävlingsklar DNA.

En mountainbike som klarar allt från avslappnad cykling till hetsiga träningspass oavsett vilket underlag som gäller för dagen. Här har man absolut inte snålat in på de komponeneter som har störst betydelse för prestandan, ja då ärglädjespridaren Trek Marlin 7helt rätt hoj för dig. En mångsidig hardtail som är skapad för dig som lockas av äventyrlig körglädje i skogen. Det här är en lättkörd mountainbike med smidig 1x-drivlina från Shimano, ställbar framgaffel från RockShox, effektiva hydrauliska skivbromsar gör den till ett bra val för dig som är nyfiken på seriös MTB-cykling och som hoppas få uppleva adrenalinstinna äventyr längs skogsstigarna.

  • Lättviktsram i aluminium med invändig kabeldragning som skyddar vajrarna och ger ett eleganta utseende
  • förberedd med monteringsfästen för både pakethållare och cykelstöd
  • Framgaffel från RockShox medställbar spiralfjädring, lockout och 100 mm slaglängd
  • 1x-drivlina - Ett enda växelreglage att hålla koll på, men du har ändå en imponerande bred utväxling
  • Hydrauliska skivbromsar med kraftfull bromsverkan oavsett väder, vind och årstid

Robust ram med komfort och praktisk funktioni fokus. Stommen utgörs av en ram i Alpha Silver Aluminium och den har en geometrisomsätter både komfort, manöverförmåga och framkomlighet i fokus. Ramen är både lätt, robust och tålig samt har praktisk invändig kabeldragning. En smart detalj är de praktiska monteringsfästena för både pakethållare och cykelstöd.

Kompetent ställbar fjädring och lockout

Framtill sitter en dämpad gaffel från RockShox medställbar spiralfjädring och 100 mm slaglängd som dessutom är utrustad med Lockout. Det innebär att du kan spärra gaffeln och därmed åstadkomma högre pedaleffektivitet, vilket är perfekt på släta avsnitt där effektiviteten kanske är viktigare än stötdämpningen.

Pålitlig drivlina och bromsar med effektiv funktion

Den smidiga drivlinan är hämtad från Shimno (Deore) och består av en driftsäker singelklinga samt en 10-delad kassett, vilket sammantaget ger ett växelomfångsom ser till att du kan hålla ett högt tempo i alla typer av terräng. Drivlinans funktion är i princip krångelfri och eftersom den bara inkluderar ett växelreglage är den dessutom enklare att hålla koll på. Inbromsningen handläggs av effektiva hydrauliska skivbromsar vilket ser till att du har kraftfull bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag som gäller för dagen.

Det slitstarka hjulsetet från Bontrager består av robusta aluminiumfälgar och mångsidiga gummin som kan hanterar allt från slät asfalt till stökig skogsterräng.


Tillbehör till hyrcyklar

Hjälm 

Extra lås

Väska till cykelkorg

Sidoväska till pakethållare

Packväskor vattentäta


Priser tillbehör 50:- / st och dag